دلایل نوسازی آسانسور ساختمان | هزینه نوسازی آسانسور ساختمان

تولید فلکه هرزگرد | تولید کفشک کابین | پرشیا لیفت : دلایل نوسازی آسانسور ساختمان، با دیدی گذرا به شرایط آسانسور های نصب شده در کشور ایران، این مسئله بصورت مطلوبی آشکار است که حداکثر یک سوم بالابر های ‌کشور، عمری بیشتر از ۲۵ سال دارند.

از سویی دیگر با دقت بر اینکه وسایل و قطعات بکار رفته شده در آسانسور حاوی عمر مفید ویژه ای می باشند. مبرهن است چنانچه از مناسب ترین و نوین ترین قطعات حتی با بکارگیری مطلوب ترین برنامه سرویس، خدمات و محافظت، بازهم این ابزار آلات از وضعیت مناسب خارج شده و عمر مفید آنها به پایان می رسد.

با ملاحظه بر اینکه بالابر ها یکی ار ابزار های گرانبهایی می باشند که در آپارتمان ها و مراکز مختلف نصب و راه اندازی می شود. در این صورت تعویض آن به آسانی مقدور نخواهد بود.

پس نوسازی و بهینه سازی می تواند در این حیطه اثر بخش و کار ساز باشد. نوسازی می تواند ارزش و اهمیت آپارتمان را دو چندان کند و سبب اعمال انگیزه های نوینی شود.

نوسازی آسانسور ساختمان به اندازه ای حائز اهمیت است که امروزه موسسات معتبر بخشی مستقل را برای این کارها جدا کرده اند که عمده ترین و اساسی ترین نقش نوسازی بالابر ها، باز سازی بالابر های پوسیده و مدرن نمودن آنها می باشد.

پادکست نوسازی آسانسور ساختمان

هزینه نوسازی آسانسور ساختمان

هزینه نوسازی آسانسور ساختمان چقدر است؟

هزینه نوسازی آسانسور ساختمان متغیر است و بسته به عوامل مختلفی تعیین می‌شود. از مهم‌ترین عوامل مؤثر می‌توان به قدمت آسانسور، برند و مدل قطعات فعلی، ظرفیت و تعداد توقف‌ها، نوع سیستم (هیدرولیک یا کششی)، و میزان فرسودگی اجزا اشاره کرد.

نوسازی آسانسور ممکن است شامل تعویض موتور، تابلو فرمان، ریل‌ها، کابین، درب‌ها، سیم‌کشی، و حتی به‌روزرسانی سیستم ایمنی و دکوراسیون داخلی شود.

هزینه کلی نوسازی آسانسور ساختمان می‌تواند از چند ده میلیون تومان تا بیش از صد میلیون تومان متغیر باشد. همچنین، نوع قطعات استفاده‌شده (داخلی یا وارداتی)، هزینه نصب و دستمزد نیروی فنی نیز بر قیمت نهایی تأثیرگذار است.

اگر آسانسور قدیمی مشمول طرح‌های تشویقی شهرداری یا سازمان استاندارد باشد، ممکن است بخشی از هزینه توسط این نهادها پوشش داده شود. در کل، مشاوره با شرکت‌های تخصصی و دریافت چند پیش‌فاکتور می‌تواند دید بهتری از هزینه و گزینه‌های نوسازی به شما بدهد.

مراحل نوسازی آسانسور ساختمان

مراحل تعمیر و سرویس آسانسورها بدین شرح است:

• بررسی نمودن بالابر و یافتن علت خرابی و نقص اصلی
• عوض نمودن قطعه های قدیمی به صورتی که قطعه های نو با ابزار آلات قدیمی هماهنگی داشته باشند.
• عرضه تفاسیر مورد نظر و پیش رسید
• نصب و راه اندازی لوازم تهیه شده برای کارفرما
• امتحان کردن و سپردن سامانه به کارفرما

نوسازی آسانسور ساختمان

مهمترین قطعات برای نوسازی آسانسور ساختمان کدامند؟

نوسازی آسانسور ساختمان معمولاً شامل بخش‌هایی است که بیشترین استهلاک یا تاثیر در عملکرد، ایمنی و راحتی دارند. مهم‌ترین قسمت‌هایی که نیاز به نوسازی دارند، عبارت‌اند از:

لطفا مطالعه کنید
0 تا 100 هزینه تعمیر و نگهداری آسانسور و نرخنامه آن در سال 1404 | پرشیا لیفت

تابلو کنترل (کنترل پنل): مغز متفکر آسانسور است. در مدل‌های قدیمی، کارایی پایین و مصرف انرژی بالا دارند. تعویض آن باعث افزایش بهره‌وری و دقت عملکرد می‌شود.

موتور و گیربکس: اگر قدیمی یا فرسوده باشد، می‌تواند پر سر و صدا، پر مصرف و دارای عملکرد ضعیف باشد.

کابین آسانسور: برای زیباسازی، ایمنی و راحتی بیشتر نوسازی می‌شود. شامل دیواره‌ها، کف، سقف، روشنایی و پنل دکمه‌ها است.

درب ها و سیستم باز و بسته شدن آن : درب‌های قدیمی ممکن است کند یا پر صدا باشند یا به درستی بسته نشوند. نوسازی این بخش باعث افزایش ایمنی و سرعت عملکرد می‌شود.

ریل‌ها و ترمزها: برای بهبود ایمنی و عملکرد نرم آسانسور نیاز به بررسی و در صورت نیاز تعویض دارند.

سیستم سیم‌کشی و برق‌رسانی: به‌ویژه در ساختمان‌های قدیمی، سیم‌کشی فرسوده می‌تواند خطرناک باشد.

سیستم تهویه و روشنایی کابین: بهبود این بخش‌ها رفاه بیشتری برای استفاده‌کنندگان فراهم می‌کند.

تضمین امنیت و آسایش دلیل نوسازی آسانسور

یکی از دلایل نوسازی آسانسور ساختمان تضمین امنیت و آسایش می باشد. بالابر جز اندک لوازم نقلیه ای می باشد که فرمان به آن در تفویض مسافر است، مهار و توقف آن به وسیله یک سامانه صورت گرفته می شود و مسافر هیچ گونه نقشی در سکون و ایستادن آن ندارد در این صورت بایستی دارای امنیت ، مطمئن و کارآمد باشد.

آسانسور های قدیمی از لحاظ شکل فاقد جذابیت و آسایش و از لحاظ فنی فاقد امنیت می باشند.‌ نوسازی و مدرنیزاسیون می تواند این فرصت را به آپارتمان های موجود بدهد که با توجه به افزار های موجود برایند مطلوبی را در جهت امنیت و تندرستی خارق العاده برخوردار شوند و این مسئله می تواند مخارج نوسازی را موجه کند.

یک بالابر کامل بایستی داری ۳ نوع امکانات عمده باشد:
•امنیت
•قابلیت اطمینان
•شیوه عملکرد

نوسازی و مدرنیزاسیون سبب می شود بدون تحولاتی عظیم و وسیع سامانه بالابر ، آنها را با نوین ترین ابزار آلات پیشرفته تجهیز نموده و آسایش ، راحتی، زیبایی را به ارمغان آورد.

نوسازی آسانسور ساختمان

مدیریت زمان و سرمایه از روش های نوسازی آسانسور

امکان دارد تصمیم در خصوص اینکه کدام یک از روش های نوسازی مطلوب ترین حس را در شخص ایجاد می کند مقداری سخت باشد. حقیقت این است که هر یک از شیوه ها مزایای منحصر به فرد خود را دارند.

لطفا مطالعه کنید
معرفی انواع درب آسانسور

یک مزیت عمومی که کلیه شیوه های مدرنیزاسیون شامل آن می باشند این است که این شیوه ها مدت پاسخگویی را پایین می آورند.

لوازم در حال حرکت بصورت اثربخشی بیشتر از موعد مقرر تردد می کنند و درب ها با شتاب بهتری باز و بسته می شود ، زمان حرکت نیز پایین می آید. ابزار آلات بهسازی شده سامانه کنترل ، این قضیه را مژده می دهند که اشخاص زمان کمی را صرف منتظر ماندن می کنند.

چگونگی تعیین میزان احتیاج به نوسازی آسانسور ساختمان

وارسی مقدار اعتبار یک قابلیت خیلی مبرهن برای تعیین مقدار احتیاج به نوسازی آسانسور می باشد. تمایل با تجدید اعتبار به هیچ وجه به مفهوم تجمل طلبی نمی باشد بلکه شیوه ای برای بالا بردن راندمان موسسه می باشد.

مقدار اعتبار هر موسسه و مسئول آن به چند فاکتور عمده وابسته است که یکی از آنها آسانسورها و پله برقی می باشد. نقص و خرابی پیاپی بالابر ها و پله برقی ها حتی طی مدت زمان اندکی شخص را در معرض مغلوب شدن حاد قرار می دهد .

بیشتر از مبحث دردسر ایجاد شده ، وقوع پیاپی علامت “خارج از سرویس” سبب بالا رفتن شک در خصوص ساختمان و وضعیت مالی صاحبان می شود. شیوه نوسازی می تواند به شما یاری رساند تا با نو کردن مقدار اعتبار مردم به ابزار آلات انتقال عمودی شما از این مسئله خلاصی یابید.

هزینه تحمیلی حاصل از کار افتادگی آسانسور

اکثر ما معمولا تصور می کنیم که مخارج از کار افتادگی آسانسور تنها در حیطه مخارج تعمیرات می باشد. با این حال در خیلی از ساختمان ها این ابزار نقش عمده ای در بخش سرویس، خدمت رسانی و محافطت بازی می کند. به عنوان مثال مقدار مخارج حاصل از کارافتادگی بالابر که در یک هتل برای خدمت رسانی به اتاق ها مد نظر قرار گرفته به چه مقدار می باشد؟

زمانی که همه چیز همانگونه که بایستی عمل می کند خدمت رسانی هتل می تواند به خوبی نیز عمل کند با این حال زمانی که بالابر دچار خرابی و نقص می شود، ضروری است شیوه دیگری را برای تمهید احتمال حرکت عمودی پرسنل مدنظر قرار داد.

بکارگیری از بالابر های مختص مهمان ها و مشتری ها است که به صورت منفی روی اثربخشی بالابر ها اثر می گذارد، وقت اضافی امکان دارد سبب جواب دهی به مهمانان عصبی شود.

لطفا مطالعه کنید
قطعات استاندار آسانسور چگونه ساخته می شوند؟ | قطعات استاندارد آسانسور کجا ساخته می شوند؟

مزایای نوسازی آسانسور

مزایای نوسازی آسانسور ساختمان عبارتند از:

• هزینه های مربوط به تعمیر و سرویس بالابر بصورت قابل ملاحظه ای کاهش می یابند.
• این وسیله از نظر درصد اطمینان و امنیت پیشرفت قابل ملاحظه ای خواهد داشت.
• عوامل ترافیکی داخل پیشرفت قابل ملاحظه ای پیدا می کنند.
• پایین آمدن سروصدای درون اتاقک بالابر
• درصد امنیت اشخاص بالا می رود.
• از دیگر مزایای نوسازی آسانسورهای ساختمان مدرنیته شدن آنها از نظر فنی
• و در پایان صرفه جویی اقتصادی رخ می دهد.

نوسازی آسانسور ساختمان

کارخانه پرشیا لیفت تولید کننده انواع قطعات آسانسور می باشد که می توان لوازم مورد نیاز بالابر های قدیمی را تمهید نمود و بدون هیچ نگرانی مسیر خود با آنها طی کرد.

سوالات متداول

۱. چه زمانی نیاز به نوسازی آسانسور داریم؟

زمانی که آسانسور دچار خرابی‌های مکرر، لرزش، توقف‌های ناگهانی، صدای غیرعادی، یا کاهش سرعت و عملکرد باشد، نوسازی ضروری است. همچنین اگر عمر آسانسور بیش از ۱۵ تا ۲۰ سال باشد، بهتر است بررسی فنی برای نوسازی انجام شود.

۲. نوسازی آسانسور ساختمان شامل چه مواردی می‌شود؟

نوسازی آسانسور ساختمان ممکن است شامل تعویض موتور، تابلو فرمان، کابل‌ها، کابین، ریل‌ها، درب‌ها، سیستم ایمنی، و حتی ظاهر داخلی کابین باشد. بسته به شرایط، ممکن است برخی یا همه این اجزا تعویض شوند.

۳. آیا نوسازی آسانسور ساختمان نیاز به مجوز دارد؟

بله، معمولاً برای نوسازی‌ آسانسور ساختمان به طور اساسی و به‌ویژه تغییر در سیستم اصلی، نیاز به مجوز از سازمان استاندارد و گاهی شهرداری وجود دارد. شرکت مجری باید گواهی استاندارد نهایی را پس از اجرا دریافت کند.

۴. مدت زمان نوسازی آسانسور چقدر است؟

مدت زمان نوسازی به حجم کار بستگی دارد اما معمولاً بین ۵ تا ۱۵ روز کاری طول می‌کشد. در موارد پیچیده‌تر یا تغییرات ساختاری ممکن است بیشتر نیز طول بکشد.

۵. آیا می‌توان فقط بخشی از آسانسور را نوسازی کرد؟

بله، بسته به نیاز می‌توان فقط موتور، تابلو فرمان یا کابین را نوسازی کرد. اما بهتر است همه اجزای مهم با هم بررسی و در صورت نیاز هماهنگ نوسازی شوند تا عملکرد ایمن و روان تضمین شود.

۶. آیا نوسازی آسانسور ارزش افزوده برای ساختمان دارد؟

بله، نوسازی آسانسور نه تنها ایمنی و راحتی را افزایش می‌دهد بلکه در افزایش ارزش ملک و رضایت ساکنین نقش مهمی دارد.

پیشنهاد ما به شما

تابلو فرمان آسانسور چیست؟

تابلو فرمان آسانسور چیست؟ | قیمت تابلو فرمان آسانسور | پرشیا لیفت

تابلو فرمان آسانسور یکی از اجزای اصلی سیستم آسانسور است که به عنوان مغز متفکر، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با مدیر فروش