آسانسور بدون سیم بکسل را می خواهیم به صورت مشروح برای شما مخاطبین عزیز تحلیل و بررسی و به صورت موشکافانه توضیح دهیم.
همه به این باور رسیده اند که سیم بکسل آسانسور یکی از مهمترین و ضروری ترین قسمت یک آسانسور می باشد که اگر نباشد حرکت آسانسور مختل خواهدشد.
بدون سیم آسانسور اصلاً نمی تواند حرکت کند اما شرکت تی سی کروپ آلمانی دست به کار بزرگی زد و توانست آسانسور بدون سیم بکسل را اختراع کند که به آسانسور مغناطیسی معروف است.
این آسانسور که به هیا معروف است مزیت ها و محاسن خیلی زیادی نسبت به مدل قدیمی خود دارد.این آسانسور را با نام لاتین MUL TI می شناسند.
اطلاعات مهم آسانسور بدون سیم بکسل را اگر بخواهیم بدانیم باید حتما با ساخت چنین تکنولوژی در آسانسور در حقیقت انقلابی بزرگ در صنعت آسانسور سازی بوجود آورد.
استفاده از این تکنولوژی موانع پیش رو را برداشت و صنعت آسانسور سازی را با شگفتی فراوانی روبرو کرد در گذشته آسانسور ها معمولاً به صورت عمودی قابل حرکت بودند.
اما امروزه با استفاده از تکنولوژی مغناطیسی حرکت به صورت افقی نیز امکان پذیر است با این تکنولوژی خیلی از وسایل مرتبط مثل سیم و کابل در ساخت آسانسور حذف می شود.
در حقیقت وزن آسانسور و سازه خیلی کمتر می شود و همچنین از لحاظ ایمنی نیز وضع مقداری بهتر و ایمن تر می شود.
استفاده از آسانسور بدون سیم بکسل چه مزیتی دارد؟
آسانسور بدون سیم بکسل و استفاده روزافزون از آسانسور بدون سیم بکسل مزایای فراوانی از جمله نیاز به فضای زیادی نیست.
دوم اینکه وزن آسانسور سبک تر می شود و همچنین با حذف سیم و کابل بکسل هم وزن کابین و آسانسور کم می شود و هم هزینه های خرید آسانسور پایین می آید.
از دیگر موارد این که محدودیت ارتفاع با حذف کابل ها برداشته شده و دیگر ارتفاع نمی تواند مانع پیشرفت و ساخت آسانسور ها برای برج های بلند مرتبه شوند.
از دیگر مزیت ها می توان به افرایش سرعت و حرکت آسانسور اشاره کرد که این محدودیت نیز برداشته می شود.در خصوص کم شدن وزن آسانسور نیز باید بگوییم از نظر ایمنی ضریب امنیت بالا رفته و از نظر قیمت محصول نیز به علت کم شدن خیلی از وسایل مرتبط قیمت ها نیز کاهشی می شوند.
در این آسانسورها سرعت به صورت قابل توجهی افزایش چمشگیری داشته و به هر جمهت بالا یا پیین و چپ و راست قابلیت حرکت دارد.
این آسانسور ها با سرعت 11 مایل در ساعت به صورت شناور و بدون هیچ لرزش و یا اینکه احساس حرکت داشته باشید یک آسمان خراش بلند را در زمان 15 الی 30 ثانیه طی می کند و دیگر نگران زمان نخواهید بود.
آسانسورهای بدن سیم بکسل از چه موتوری استفاده می شود؟
با حذف سیم بکسل از آسانسورها و کاهش قابل توجهی از حجم و وزن آسانسور موتورهای این وسیله نیز به صورت زیادی تغییرات اساسی یافته اند.
این موتورها که به صورت خطی در سیستم مولتی کار می کنند ساختارش به شکلی است که از دو ریل آهنی به صورت دو خط استفاده می کند.
موتورهای این آسانسورها با استفاده از سیم پیچی های چند لایه و قوی ساخته شده اند که با استفاده از برق سه فاز می توانند کابین آسانسور را به صورت یک اتصال مغناطیسی که در اطراف کابین قرار گرفته اند به حرکت در بیاورند.
در این حالت اینورترها و مبدل ها به صورت یک واحد درون چاهک آسانسور پخش شده اند و نیروی حرکت لازم این آسانسورها را تامین می کنند.
ساختار آسانسور بدون سیم بکسل به جه صورت است؟
از نظر ساختاری اگر بخواهیم این نوع از آسانسورها را مرد ارزیابی قرار دهیم می توان در ابتدا به سیستم هدایت آن اشاره کرد.
شاسی آسانسور که از غلتک و قاب کابین تشکیل شده است که کاربرد این قاب جدا کردن بار مصرفی (مسافرین)ناشی از لرزش حاصل درایو می باشد که جدا سازی توسط سیستم تعلیق انجام می شود.
در خصوص سیستم نیروی محرکه که با استفاده از چند کابین درون تعدادی شفت قرار دارند که درایو خطی این کابین ها را به حرکت درمی آورند.
سیستم نیروی محرکه این آسانسور که از سنسور موقعیت و موتور خطی و همچنین ترمز و بافر انژی و توزیع قدرت تشکیل شده اند و با هماهنگی این قطعات کابین به راحتی و سرعت هر چه بیشتر می تواند در کمتر زمان ممکن افراد را جابه جا نماید.
سیستم ترمز این مدل از آسانسورها که صورت مکانیکی کار می کنند همیشه فعال هستند و از چرخدنده ایمنی برای حفظ ایمنی بیشتر نیز سود می برد.
استفاده از چرخدنده ایمنی فقط در زمان اضطرار فعال می شود و در زمان های خاص کار می کند.در ادامه به سیستم توزیع قدرت می پردازیم که این سیستم شامل چهار منبع کار می کند.
اول منبع تغذیه ای که یکسو کننده دو طرفه ای دارد دوم استفاده از یوک مکانیکی و سوم قسمت های سیم پیچی و در آخر نیز کنترل کننده قسمت های سیم پیچی قرار دارند.
بافر انرژی در آسانسورهای بدون سیم بکسل چه کاری انجاممی دهند؟
این وسیله که از مبدل های دی سی به دی سی و خازن های بزرگ شکل گرفته است کابین های این مدل از آسانسورها را به صورت همزمان حرکت می دهد و یک هماهنگی با توجه به وزن و بزرگی و یا کوچکی کابین آسانسورها که می تواند داشته باشد بوجود می آورد.
در پایان لازم به ذکر است که استفاده از این مدل آسانسورها که روز به روز در حال گسترش و در حال استفاده همگان قرار دارد.
نسبت به سیستم های قبلی حدوداً بیست و پنج درصد فضای کمتری را اشغال می کنند و به طور میانگین حدود بیست تا سی درصد وزن آن ها نیز در مقایسه با آسانسورهای قدیمی کاسته شده است.
از لحاظ سرعت نیز قابل مقایسه با مدل های قدیمی اصلاً نیستند و با تولید انبوه این مدل از آسانسور می توان گفت که مدل قدیمی از چرخه تولید خارج شده و انقلابی در این زمینه بوجود می آید.
استفاده از این مدل آسانسورها به خاطر افزایش تولید قیمیتی رقابتی و کاهشی خواهد بود و هزینه های ساختمان سازی را تحت تاثیر و شعاع خود قرار خواهد داد.
در پایان لازم به یادآوری است که تولید قطعات شرکت پرشیا لیفت که دارای بالاترین استاندارد بین المللی می باشد قابلیت رقابت و استفاده در این نوع آسانسورها را دارد.